maandag 13 april 2015

Beste bib van Vlaanderen en Brussel reikt erelidmaatschap uit

16 april 2015 De Beste bib van Vlaanderen en Brussel reikt Erelidmaatschap uit aan minister van cultuur Sven Gatz

Om 18 uur wordt minister van Cultuur Sven Gatz feestelijk ontvangen door het gemeentebestuur van Herzele in de Wattenfabriek.
Hem wordt een erelidmaatschap overhandigd als afsluiting van het eerste jaar "Beste Bibliotheek van Vlaanderen en Brussel" en de derde verjaardag van de ingebruikname van de Wattenfabriek.
De minister zal ontvangen worden door de burgemeester Johan Van Tittelboom, Schepen Sofie Hoefman en het voltallige college.
De Raad Van beheer zal de erelidkaart overhandigen, waarna de minister zijn lidkaart officieel in gebruik zal nemen. Na zijn toespraak is er een kort moment van vragen en antwoorden, gevolgd door een bezoek aan de bibliotheek.
Alle Herzelenaren, maar ook alle mensen die betrokken zijn bij het bibliotheekwerk zijn uitgenodigd om dit feestelijk moment bij te wonen.

Tentoonstelling M HKA
Tegelijk is ook de tentoonstelling M HKA te bezichtigen. Deze reizende tentoonstelling past in het project VISITE van het Antwerpse museum voor hedendaagse kunst en blijft in de Wattenfabriek tot eind april.

------------------------------------------------------------------


Geen opmerkingen:

Een reactie posten